Bár igen sokan figyelmeztették Lewis Hamiltont a 2011-es esős-kelős szezonja közben, hogy az új menedzsmentje, a celebek, popsztárok között való forgolódás rossz hatással van a versenyzői karrierjére, úgy tűnik, a mclarenes nem vette túl komolyan ezeket a hangokat.

Erre utal legalábbis az, hogy az amerikai GQ magazin számára adott interjújában és az ahhoz készült fotósorozaton Hamilton egyértelműen a nagymenő sztárt adja. Igen valószínű, hogy maga a GQ-s megjelenés is a XIX Entertainmentnek köszönhető, akik szeretnék az USA-ban is felépíteni a “Hamilton-brandet”, a pilóta pedig teszi is a dolgát.

“Imádom az USA-t, ha tehetném, és nem zavarná a versenyzői munkámat, azonnal Los Angelesbe költöznék” – mondta a mclarenes, aki egykori barátnőjével, az énekesnő Nicole Scherzingerrel sok időt töltött a kaliforniai metropoliszban.

Los Angeles az amerikai filmgyártás fővárosa is, így adódott a kérdés, hogy Hamilton vállalna-e ilyen szereplést – a pilóta nem habozott a válasszal: “Tudnak valami jó ajánlatot?” – kérdezett vissza, majd azzal is eldicsekedett, hogy L.A.-ben már felismerik őt.

“Nem tudom, hogyan érvényesül majd az F1 mondjuk Oklahomában, de amikor Kaliforniában járok, esküszöm, hogy egyre többen és többen ismernek fel, igazi rajongók!” – magyarázta az idén érkező texasi és a 2013-ban bemutatkozó New Jersey-i amerikai futamok kilátásai kapcsán.

Hamilton szavai mellé érdemes megnézni a cikkhez készült fotósorozatot is – hogy aztán mennyire vegyük komolyan a sztároskodást és mennyivel lesz összeszedettebb a pályán a pilóta, tavasszal meglátjuk.

F1: Hamilton megint celebeskedik 1