F1: Ki lesz az olvasók bajnoka? 2 A 2011-es bajnokság eredménye ismert és az olvasók minden egyes futam után maguk is értékelhették a versenyzők adott hétvégén nyújtott teljesítményét, ezúttal azonban az egész évre visszatekintve is megtehetik ugyanezt.

Mostanra, amikorra már kellő távolságba és perspektívába kerülhetett a szezon, eldönthetik, ki volt a valódi “legjobb”, ki volt az, aki mindent – vagy még annál is többet – kihozott az autójából, és ki volt az, aki alulteljesített a technikával. Volt-e, aki javult az előző éveihez képest, és ki az, akinél visszalépés látszott? Fontos szempont lehet, ki hogyan bírt legfőbb riválisával, a csapattársával. Az újonc pilóták vajon bizonyították-e, hogy az F1-be valók, a veteránok igazolták-e, hogy még mindig van helyük a rajtrácson? Ki villantott nagyokat és ki az, akire inkább a hibái miatt emlékszünk?

Az értékeléssel nem kell kapkodni, egy-egy töltöttkáposzta-emésztési ciklus alatt, pár bejgli mellett mindenki alaposan megfontolhatja, ki mit érdemel. 10 pontot kapjon az, aki már-már tökéletesen szerepelt, 1-et, akinek az autóba is kár volt beülnie idén – a hozzászólásokban pedig jöhet az indoklás!