Narain Karthikeyant júliusban parkolópályára tette a Hispania, az indiai helyét Daniel Ricciardo vette át. Már akkor közölte a Hispania, hogy Karthikeyannak nem kell aggódnia, a történtek ellenére bizonyíthat hazai futamán, az október 30-án esedékes Indiai Nagydíjon.

Karthikeyan bízik benne, hogy visszatérése nem egyetlen versenyre szól. “Addig szeretnék a Forma-1-ben versenyezni, ameddig csak lehetséges” – jelentette ki Karthikeyan, aki egy új szponzorral is megállapodást kötött. Legfrissebb támogatója a Hero Motors, India legnagyobb motorkerékpár-gyártója.

Nem tudni, hogy a Hero Motors mennyi pénzzel támogatja Karthikeyant, a felek mindenesetre hosszú távú kapcsolatra készülnek. “Sokáig tart a Hero Motorsszal kötött együttműködés. Nemcsak India, hanem én is profitálok az Indiai Nagydíjból, a versenynek köszönhetően összeállhat a jövő évi költségvetésem.”

Karthikeyannak van reménye a maradásra a Hispaniánál, Ricciardo ugyanis a hírek szerint jövőre eggyel feljebb lép és átül a Toro Rossóba, így helye felszabadul.