Petra Ecclestone a Charlie angyalai, a Beverly Hills 90210, a Melrose Place és a Hetedik mennyország  televíziós sorozatok néhai producerének, Aaron Spellingnek csaknem 5300 négyzetméteres alapterületű kúriáját veszi meg. A Forma-1 urának fiatalabb örökösnője, aki augusztusban mondja ki a boldogító “igen”-t James Stunt vállalkozónak, a 2 hektáros birtokon álló lak megvásárlása után kétlaki életmódot fog folytatni, London és Los Angeles között röpködve.

A divattervezőként dolgozó lány a brit főváros felkapott Chelsea negyedében is rendelkezik ugyanis egy hatszintes ingatlannal, amelyet sajtójelentések szerint 91 millió dollárért vásárolt meg.

A francia kastélyra hajazó, de az Elfújta a szél ikerlépcsője által is megihletett ingatlant Spelling 1991-ben húzatta fel az általa a nyolcvanas évek elején megvásárolt Holmby Hills-i birtokon. A ház méretei messze lepipálták a többi excentrikus hollywoodi híresség ingatlanjaiét. Az Ecclestone-lány új otthonának saját tekepályája és egy 100 autóra méretezett parkolója is van, az olyan nélkülözhetetlen helyiségekről, mint a virágmetsző- és csomagolószoba, nem is beszélve.

Az uradalom a 2009-es listára kerülése óta makacsul tartotta magát a 150 milliós árszinthez, annak ellenére is, hogy Los Angeles környékén azóta több mint harmadával estek az ingatlanárak.