A mezőny legkisebb csapata, a 2010-es idényre az utolsó pillanatban beesett Hispania Racing külsőre is igen szedett-vedettnek tűnt tavaly, a szürke alapozófestékre emlékeztető fényezés, az uniformisok hiányosságai nem épp egy profi csapatot mutattak.

A spanyol alakulat 2011-ben szeretne konszolidálódni és ennek keretében arculatát is felfrissíti – a feladatra pedig egy elismert grafikust és látványtervezőt kért fel. A HRT  idei megjelenéséért egy német szakember, Daniel Simon felel – a grafikus dolgozott már a SEAT, a Bugatti , a Lamborghini és a Honda tervezőirodáiban, később kiadta a nagy feltűnést keltett, kritikailag is elismert, futurisztikus járműveket tartalmazó albumát, a Cosmic Motorst, majd Hollywoodban kapott munkát, legutóbb a TRON: Legacy virtuális járművei kerültek ki a keze alól.  

“A Hispania Racing által ajánlott tiszta lap, a Cosmic Motors elemeinek valóságba való átvitele olyan lehetőség, amit nem hagyhattam ki. Izgalmas utazás lesz, ahogy a csapat fejlődik, én pedig alig várom, hogy erős vizuális kiállást adjak nekik” – mondta a dizájner az új munkáról.