Fernando Alonso (1.):


Úgy gondolom, ez a győzelem olyasmi, mint amikor Barcelonában megnyertem a hazai nagydíjamat, az is nagyon különleges élmény volt, ahogy ez is. Nagyon kemény verseny van mögöttünk, nagyon kemény ellenfeleket győztünk le. Jenson remekül versenyzett.  

Megpróbáltuk mindkét Ferrarit az élre juttatni, de ez elég nehéz volt, mert Jenson remekül rajtolt. A csapat viszont óriási munkát végzett a bokszban, ennek köszönhetően ülhetünk most itt. Amikor Jenson a bokszba hajtott, mi is éppen azt fontolgattuk, hogy kiállunk. Ezután úgy döntöttünk, hogy akkor egy körbe mindent beleadunk, jó kör volt, de gyors kerékcsere nélkül semmit nem ért volna.

Ez egy plusz motiváció a csapatnak, hogy tovább küzdjünk. Fontos, hogy megőrizzük a hidegvérünket és következetesen versenyezzünk a hátralévő futamokon. Jó lenne rendszeresen a dobogón végezni.

Jenson Button (2.):


Sikerült Fernandót leelőznöm a rajt után, utána pedig nagyon kemény verseny várt rám. Az egyenesekben óriási sebessége volt a Ferrariknak, mert nekem nagyobb volt a leszorítóerőm. A verseny nagy részét azzal töltöttem, hogy a visszapillantót néztem, nagyon nehéz volt tartani a Ferrarikat. Néha a kivetítőket is néztem, hogy mennyivel vagyok Fernando előtt.

A bokszban visszacsúsztam és az új gumin nem volt olyan jó a tapadás. Úgy gondolom, valamelyest lassabbak voltunk a Ferrarikhoz képest, ezért elégedett vagyok a második hellyel.

Felipe Massa (3.):


Úgy gondolom, én is jól rajtoltam, tudtam hozni a többieken. Próbáltam megelőzni Fernandót, de a sikán kijáratánál jobb volt az ő tapadása, így maradtam mögötte. A következő kanyarban egy ütést éreztem. Nem láttam Lewist, csak a kontaktust éreztem. Jó verseny volt, nem tudtam volna többet tenni a sikerért. Fantasztikusak voltak a rajongók, a végén nem is lehetett látni az aszfaltot, csak az embereket.