Fernando Alonso (1.): “Összességében jó hétvégét zártam, már pénteken nagyon versenyképesek voltunk. Az összes változtatás jól működött, kiváló pálya volt a hockenheimi számunkra. Voltak olyan szakaszok a versenyen, amikor nagyon harcoltunk az első helyért, olykor veszélyes is volt, de a vége felé már kialakult egy kicsit nagyobb különbség az autók között és sikerült elkerülnünk a veszélyes manővereket. Nem tudom, mi történt az előzésnél, a hatos kanyar kijáratánál láttam, hogy Felipe lelassult, próbáltam kihasználni a lehetőséget, mert ezen a pályán nehéz előzni. Sikerült, de a sok lekörözés miatt ezután sem volt egyszerű a verseny.”

“Olykor gyorsan megyünk, olykor lassabban, attól függően, hogy milyen állapotban vannak a gumik. Néha gyorsabb voltam Felipénél, de sokszor neki voltak jobb körei, nagyon nagy eredmény ez a csapat számára. A lehető legjobb befejezés, ráadásul nemcsak az időjárásnak köszönhető, remélhetőleg Magyarországon is így folytatjuk. A győzelmen túl a legfontosabb, hogy magabiztos legyek az autóban, hogy érezzem, jó irányba megyünk. Az utolsó hónap ezt igazolja, ez a győzelem nagyszerű hír, mutatja, hogy ott vagyunk a legjobbak között. Most már agresszívebbek lehetünk és koncentrálhatunk a minél több pont megszerzésére. Építenünk kell erre a nagyszerű eredményre, ez még csak az első lépés.”

Felipe Massa (2.): “Megérdemeltem volna a győzelmet, mert fantasztikusat rajtoltam, a lágyabb gumival jó tempót mentem, a keménnyel kicsit küzdöttem. Nem gondolom, hogy bármit kellene mondanom az előzésről, Fernando elment mellettem. Igen, utána elhangzott az a bizonyos rádióüzenet, elnézést kértek tőlem. Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó eredmény a csapat számára, jó munkát végeztünk. Az utóbbi egy hónapban sokat fejlődtünk, nagyot léptünk előre, versenyről versenyre gyorsabbak vagyunk. Jó érzés, hogy egy versenyképes autóban ülök, csapatként ma elértük a maximumot.”

Sebastian Vettel (3.): “Mondták, hogy a Ferrari jól tud rajtolni, de úgy éreztem, meg tudom oldani a helyzetet. Aztán az első pár méteren nem tudtam jól elgyorsulni, a kuplunggal lehetett valami, nem tudtam tartani Fernandót. Meglepődtem, amikor Felipe is elhúzott, innentől fegyelmezetten versenyeztünk. Gyorsabb volt a Ferrari, nehéz volt tartanom a tempót, de nehéz ezt megítélni a sok lekörözött versenyző miatt. Így sikerült, harmadik lettem, ez volt a maximum, gratulálunk a Ferrarinak. Örülök a dobogónak, a hazai futamon ez különleges érzés.”