Felmérést készített a legnagyobb német bulvárlap, a Bild vasárnapi kiadása, a jelenlegi F1-es pilótákat szavaztatták meg több kérdésről. 24-ből 20-an adtak válaszokat, csak a Renault és a Williams pilótái nem vettek részt a játékban.

12 szavazattal Ayrton Senna lett a valaha volt legjobb pilóta, Michael Schumacher három, Alain Prost két voksot kapott. A legjobb aktív pilótának Fernando Alonsót tartják a riválisok, a spanyol ennek ellenére nem került az első háromba a legnagyobb vb-esélyesek között.

Nyolc szavazattal Lewis Hamilton nyerte ezt a kategóriát, Sebastian Vettel hat, Jenson Button két strigulával zárt. Szintén Hamilton kapta a legtöbb szavazatot arra a kérdésre, melyet úgy lehetne fordítani, hogy melyik pilóta mutatja be a legőrültebb, egyben legzseniálisabb dolgokat a pályán. Hamilton mögött Alonso és Schumacher végzett.

Legveszélyesebb pályának Monacót tartják a pilóták Suzuka és Szingapúr előtt. Az F1 leggyönyörűbb nője a TF1 riportere, Marion Jolles lett, bár egy pilóta furcsa humorérzékről tanúbizonyságot téve Nico Rosbergnek szavazta meg ezt a címet.