Nem foglalkoznak a pletykákkal

Egyre több jel utal arra, hogy a Ferrari nem Felipe Massával, hanem Robert Kubicával képzeli el a jövőt. Év végén lejár a brazil szerződése, Fernando Alonso általában gyorsabb nála, van esély tehát a váltásra, Massa viszont nem hajlandó foglalkozni a találgatásokkal. “Ami biztos, örülök, hogy a Ferrarinál lehetek és boldogan maradnék, ha akarnak engem” – mondta Massa.

“Bízom a Ferrariban, nem nagyon érdekel, hogy mások mit beszélnek. Ami foglalkoztat, hogy keményen dolgozzunk és a lehető leghamarabb oldjunk meg dolgokat.” A Corriera dello Sport szerint Massa már a Red Bull felé kacsingat, ahol az idény végén állítólag visszavonuló Mark Webber autóját foglalná el.

Ezt a visszavonulós pletykát Lewis Hamilton indította el, rendszeresen előkerül, noha Webber már többször tagadta, hogy ilyesmit mondott volna. “Az egész sztori még 2009-re nyúlik vissza, amikor egy gépen repültünk el a Japán Nagydíjról” – nyilatkozta Webber.

“Beszélgettünk a visszavonulás ideális időpontjáról általános jelleggel, annyit mondtam, hogy ha egyszer így döntök, amiről őszintén hiszem, hogy nem az idei év végén lesz, akkor jól akarok időzíteni. Elég jól megy most, hiszem, hogy jövőre vagy utána sem lesznek komoly gondjaim. Még van bennem néhány év.”