Idén négyből három versenyen pontot szerzett a Force India, Vitantonio Liuzzi és Adrian Sutil az időmérő edzéseken is jól szerepelt. Az egykori kiscsapat ma már stabilan a középmezőnybe tartozik, sőt Liuzzi szerint már a nagyok is félhetnek a gárdától.

“Amint elkezdenek jönni az eredmények és a pontok, sokkal erősebbnek érzed magad” – mondta Liuzzi. “Jobb lesz a hangulatod is, mert látod, hogy az erőfeszítéseid meghozzák az eredményüket. Mi most nagy dolgokat csinálunk, stabilan pontot szerzünk, bizonyítottuk, hogy többé már nem vagyunk kiscsapat.”

“Már tavaly is mondtam, hogy a Force India meglepetést fog okozni, mert nagyon jó csapat verődött össze. Az idei teljesítmény nem a szerencse műve, bár tudjuk, hogy gyorsabbak is lehetnénk. Most pontosan ott vagyunk, ahol terveztük, de nem állhatunk le, mert a többi csapat sem alszik.”

Robert Kubica szerint a Renault-nak is oda kell figyelnie a Force Indiára, Liuzzinak imponál ez a nyilatkozat. “Roberttel jó barátok vagyunk, minden verseny után beszélünk. Nagyon keményen dolgozunk, jó érzés, hogy mások is észreveszik ezt és odafigyelnek ránk.”