Rendszeresen megvizsgálja a Dun & Bradstreet pénzügyi elemzőcég, hogy a Forma-1-ben szereplő csapatok időben teljesítik-e pénzügyi kötelezettségeiket. Legfrissebb jelentésében a decembertől április elejéig tartó időszakot vizsgálta a vállalat, a kutakodás meglepő végeredménnyel zárult.

Noha a Ferrari dolgozik a legnagyobb F1-es költségvetéssel, 395 millió dollárt költ évente, átlagosan 16 napos késéssel egyenlíti ki számláit, az egész mezőnyből leglassabbként. A McLarennel és a Mercedesszel teljes a szégyendobogó, átlagosan kilenc napot csúsznak a fizetéssel.

Kiemeli a Dun & Bradstreet, hogy a Forma-1 három legtöbbet költő csapata csúszik a legtöbbet, ami a cég szerint arra utal, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben valóban nem a legokosobb dolog a sorozatba invesztálni.

Leggyorsabban a Toro Rosso rendezi a számláit, mindent időben fizet, de nem késlekedik a második Red Bull sem. 2009 szeptemberéhez képest Sebastian Vettel és Mark Webber együttese hét nappal gyorsabban teljesíti kötelezettségeit.

Noha a McLaren a második leglassabban fizető csapat, még így is a legnagyobb ugrást hajtotta végre fizetési hajlandóság tekintetében: az előző évhez képest 12 nappal hamarabb fizet.