Nem lehetett súrlódásmentes a válás

Nem lehetett súrlódásmentes a válás

Lewis Hamilton a 2010-es szezonkezdet előtt jelentette be, hogy a gyerekkorától versenyzői pályafutását egyengető édesapja, Anthony nem a menedzsere többé. Az idősebb Hamilton a tengerentúli futamokon nem volt ott, és a McLaren 25 éves pilótája Kínában azt is elárulta, hogy nem is nagyon beszélnek a “szakítás” óta.

“Nem emlékszem, mikor beszéltünk utoljára, de biztos, hogy nem az elmúlt pár hétben. Nincs nagy feszültség, de nem is felhőtlen a viszony. Nagy változás ez, mindkettőnkre hatással van. Időnként üzenetet váltunk, de jelenleg nincs sok beszélnivalónk” – mondta a Daily Telegraph-nak Sanghajban Hamilton.

A lap úgy tudja, hogy a két Hamilton eléggé összeveszett. A 2008-as bajnok ezt nem erősítette meg, sőt azt mondta, hogy előbb-utóbb újra felbukkan majd a bokszutcában is az apja.

“Nos, hosszú éveken keresztül együtt voltunk, így számára is biztosan nagy változás, hogy már nem jár a futamokra. De így több ideje jut a saját projektjeire. Szerintem egy későbbi versenyre eljön majd valamikor.”

Hamilton egyébként az apja elbocsátása óta nem talált még új menedzsert, bár jelöltek akadtak már.