A Ferrari ma délelőtt Maranellóban bemutatta új autóját, az F10-est. Az új versenyző, Fernando Alonso meghatódva ígért eredményeket a világ Ferrari-szurkolóinak:

“Számomra ez az első Ferrari-bemutató, igazán megható pillanat. Szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, amiért az elmúlt hónapokban keményen dolgoztak, hogy megvalósulhasson ez az álom! Szeretném megköszönni a szponzorok és a partnereink munkáját és lelkesedését is! Készen állunk a feladatra, hogy kihozzuk az autóból a 100 százalékot, Felipe és én erős csapatot alkotunk, bízunk benne, hogy a Ferrari-szurkolókat világszerte büszkévé tehetjük majd, hogy ezzel az autóval megnyerjük a bajnokságot!” – mondta a spanyol.

A tavaly nyári sérülése után visszatérő Felipe Massa délután már vezetni is fogja az F10-est, a brazil alig várja, hogy elkezdődjön a valódi munka:


“Kétségtelenül óriási öröm itt lenni egy újabb Ferrari-bemutatón, különleges pillanat, hiszen a tavalyi év nagyon kemény volt. Balesetet szenvedtem és sok egyéb is történt. Büszke és boldog vagyok most, és minden korábbinál jobban akarok dolgozni, ezért remélem, hogy versenyképes lesz ez az autó, a bajnoki címért küzdhetünk majd, és a vörös autó a Ferrari lesz a pole-on. Nagyon vágyunk erre, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek!” – mondta Massa.