Így már nem látjuk viszont

Így már nem látjuk viszont

Ugyan a párizsi bíróság két hete formai és eljárási hibák miatt megsemmisítette a Flavio Briatoréra az Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által kiszabott örökös eltiltást, és az olasz most a pilótamenedzselési tevékenységének ellehetetlenítése miatt újabb perre is készül, a bokszutcába egyáltalán nem igyekszik vissza.

“Nagy győzelem volt számomra a bíróság döntése, de még mindig keserűséget érzek a történtek miatt, nagyon kemény volt az elmúlt három-négy hónap. Soha életemben nem irányítok már Forma-1-es csapatot, ez biztos, de legalább a becsületemet helyreállították, ami sokat jelent 20 évnyi F1-es részvétel után” – nyilatkozta a volt Renault-főnök a brit Mirrornak.

Az olasz az interjúban megint hangsúlyozta, hogy a szerinte az eljárás célja az ő kikészítése volt, de még ezt a koncepciós pert sem tudta normálisan végigvinni azt FIA: “Ott volt az FIA jelentése, a stewardok jelentése, de arra semmi bizonyíték nem volt, hogy én is érintett lettem volna a balesetben. Ez így hivatalos, FIA-módra. Ilyen egyszerű ez.”