Jenson Button McLarenhez való szerződése óta jó néhányan elmondták már, hogy szerintük a 2009-es bajnok rosszul döntött, mert nem fog bírni Lewis Hamiltonnal “a saját pályáján”. Legutóbb a volt Jordan-, Ferrari és Jaguar-pilóta, Eddie Irvine mondott oda keményen Buttonnak, de az angol azt mondja, nem zavarja az ilyesmi.

“Nekem nem kell erre reagálnom, semmi értelme” – mondta Irvine nyilatkozatára. “Csak az a fontos, hogy én bízom a saját képességeimben, nem érzem, hogy bárkinek is bizonyítanom kellene bármit. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, nekem viszont nem kell egyetértenem vele. Egyébként meg meg is könnyíti a dolgomat, hiszen így sokkal nyugodtabb lehetek, mintha mindenki azt mondogatná, hogy agyon fogom verni a csapattársamat. Én igyekszem a lehető legjobban végezni a dolgomat, kihozni a legtöbbet önmagamból és a csapatból. Csak magamért és a McLarenért versenyzek, ezen nem változtat semmit, hogy mit beszélnek.”

Button egyébként a hawaii pihenője után a héten megkezdte a munkát Wokingban, a megbeszélések mellett üléspróbán vett részt és első ízben a McLaren szimulátorát is kipróbálta.

“Kijózanító volt az első nap. Nagyon sok még a munka, de a McLaren elképesztően talált magára a 2009-es szezon során. Sok-sok tesztkilométer vár még ránk, mielőtt igazán megtalálom a helyem, de az első futamra, Bahreinre 100 százalékosan felkészült leszek már!” – ígérte a világbajnok.