Mégsem versenyez
Mégsem versenyez

Schumacher hatalmasat bukott

Schumacher hatalmasat bukott

Mégsem versenyez
Ezért nem tért vissza
Nagyon szerette volna
Badoernek nem lesz könnyű dolga
Fotó megosztása:

Ezért nem tért vissza

Ezért nem tért vissza

Kéthétnyi izgalom után tegnap kiderült, hogy Michael Schumacher mégsem ugrik be a Ferrarihoz Felipe Massa helyettesének, ugyanis a nyakproblémái miatt nem képes a versenyzésre.

A hétszeres F1-bajnok menedzsere, Willi Weber Schumi bejelentése kapcsán elárulta, hogy a nyakproblémák okozója, a téli motorbaleset bizony nagyon komoly eset volt. A német februárban a spanyolországi Cartagenában tesztelte a Holzhauer-csapat Honda superbike-ját, amikor a célegyenes végén megdobta egy bukkanó, és kisodródott az első kanyarban.

Schumachert kórházba is szállították, de a pilóta másnap már hazautazott, és azt állította, hogy apróság volt a bukás, csak enyhe agyrázkódást kapott. Weber most mást mond:

“Michael versenyzői pályafutásának legsúlyosabb balesete volt” – állította tegnap a német. “Igazán kár egyébként, mert nagyon kíváncsi voltam a visszatérésre!” – tette hozzá.

Weber állítását támasztja alá a német Bild friss anyaga is, amely arról számol be, hogy a cartagenai motoros esés miatt Schumi koponyája és az egyik nyakcsigolyája is megrepedt, és a fejébe vért szállító egyik artéria is sérült, a baleset “majdnem életveszélyes” volt.