Massa Schumacherrel viccelődött! 1

Úgy néz ki, mint egy bokszoló

Átvette a vezérszerepet Felipe Massa-ügyben a pilóta Brazíliából iderepült személyes orvosa, Dino Altmann, aki napról napra új információkat közöl a ferraris állapotáról. Szerencsére kizárólag jó hírekről tud beszámolni a Magyar Nagydíj időmérő edzésén balesetet szenvedett, majd életmentő koponyaműtéten átesett versenyzővel kapcsolatban.

Altmann csütörtökön személyesen nyilatkozott a Honvéd-kórház előtt összegyűlt újságíróknak, szerinte “teljesen biztos”, hogy Massa felépül és újra versenyezni fog. “Úgy néz ki, mint egy bokszoló, de rendesen eszik, sétál, zuhanyozik” – fogalmazott Altmann.

Korábbi kijelentéseivel szemben és a Ferrari sajtóközleményével összhangban Altmann elismerte, hogy Massát valóban Budapesten kezelik tovább, innen pedig várhatóan hazaszállítják majd. Arról a doktor nem beszélt, hogy ez a versenyző brazíliai vagy Monte-Carló-i otthonát jelenti-e.

Altmann egy vicces jelenetről is beszámolt az újságíróknak: Massa állítólag nevetve reagált, amikor megtudta, hogy Michael Schumacher lesz a helyettese, tréfásan azt mondta, “majd meglátjuk, hagyom-e beülni.”