A németországi győzelmet szerződéshosszabbítással honorálta Mark Webbernek a Red Bull, az ausztrál jövőre is a csapatnál versenyez majd. Webber 2007 óta Red Bull-pilóta – bár az elődnél, a Jaguarnál is megfordult korábban -, jövőre negyedik idényét kezdi majd a Milton Keynes-i alakulatnál.

“Örülök, hogy hosszabbítottunk Markkal. A tavalyi balesete óta is óriási elhivatottságot tanúsított. Az idei eredményei, a németországi győzelme alapján élete legjobb formájában van, és a motivációja is óriási. Egyszerű döntés volt, hogy meghosszabbítjuk a szerződést. Úgy gondoljuk, hogy Mark és Sebastian párosa a mezőny egyik legerősebbje” – mondta a csapatfőnök, Christian Horner.
 
Természetesen Webber is örül, hogy maradhat, és további sikereket remél.

“Nagyon jól érzem magam a Red Bullnál, és maradhatok a jövő évben is. Már kezdetben, a nehezebb években is élveztem a közös munkát, így most, amikor sikeresebb vagyok, még jobb az egész. Nagyon izgalmas hajrája lesz a bajnokságnak, de nagyon várom már a jövő évi autó, az RB6-os fejlesztését és a vele való versenyzést is” – mondta a 32 éves ausztrál.