Kicsit átrendezte az erőviszonyokat a William Hill angol fogadóirodánál Mark Webber Német Nagydíjon aratott győzelme. A futam előtt 33-szoros pénzt ért az ausztrál végső diadala, meggyőző nürburgringi győzelme azonban átírta a listát.

Webber oddsa már vasárnap délután 8,5-re csökkent, ezzel egyidejűleg pedig az iroda négyre limitálta a vb-esélyesek számát. Csak a Brawn és a Red Bull pilótái szerepelnek a listán, Jenson Button esélyeit nézve nem látszik változás.

A vb-éllovas végső sikere 1,4-szeres nyereményt ígér, Sebastian Vettelre pedig három és félszeres pénz reményében lehet fogadni. Ezzel a német ázsiója is növekedett, de lényegesen kisebb mértékben, mint csapattársáé.

Negyedikként Rubens Barrichellóval számolnak még a William Hillnél, de a nürburgringi szenvedés után a bukik már nem látnak komoly favoritot a brazilban: 51-szeres oddsszal adják végső győzelmét.

Jelentősen csökkentette hátrányát a Red Bull a konstruktőri versenyben, ennek nyomán az energiaitalosok végső győzelme már csak 2,1-szeres pénzt ér, a Brawnra 1,67-es oddsszal lehet fogadni. Lewis Hamiltont alaposan leírták a bukik, 1,08 az odds arra a lehetőségre, hogy a vb-címvédő egyetlen futamot sem nyer idén.