Adrian Sutil valahogy nincs összhangban Kimi Räikkönennel: tavaly a ferraris miatt veszített remek pozíciót a Monacói Nagydíjon, a finn hátulról szállt bele, a Német Nagydíjon pedig a Force India első szárnyát vitte el, amikor Sutil visszatért a pályára első bokszkiállása után. Az eset miatt a német valószínűleg pontszerző helyezést bukott el, mégis a vártnál kevésbé tűnt letörtnek.

“Remekül ment minden az első kiállásig, jó volt a tempónk” – nyilatkozta Sutil. “Csúszkáltam, ahogy az új gumikkal kijöttem a bokszból, az első kanyarban Kimivel egymás mellé kerültünk. Mivel még nem volt túl sok tapadás, szélesre vettem a kanyart, a szárnyam pedig hozzáért a Ferrari hátsó kerekéhez. Sajnos megtörtént a baj, senkit sem érhet emiatt kritika, ha ez nincs, jó eredményt érhettünk volna el.”

Sutil Räikkönenhez hasonlóan úgy véli, versenybaleset történt, amely gyakran előfordul. “Mindent tisztáznunk kell a versenybírók előtt, ez a szokásos eljárás. Az egész csapatot nagyon boldoggá tette a szereplésünk, hatalmasat léptünk előre, ezért nem is vagyok annyira csalódott. Szuper hétvégén vagyunk túl, hamarosan meglesz az első pont!”