Räikkönennnek rég ment ilyen jól

Räikkönennnek rég ment ilyen jól

Jenson Button (1): “Sokat jelent ez a pole pozíció, fantasztikusan boldog vagyok. Egész hétvégén keményen küzdöttem Rubensszel, úgy  éreztem, le is győz. Izgalmas ez a mostani hétvége, feljavultak a McLarenek, a Ferrarik, kemény ellenfél a Williams és a Red Bull. Ilyen volt az időmérő is. Nem tudtuk, hol tartunk csütörtökön, még egy kicsit, még egy kicsit, még egy kicsit próbáltunk javítani az autón. Ha most a tavalyi géppel mentem volna, szenvedés lett volna az egész, mert soha nem reagált a változtatásokra. A mostani igen. Nagyszerű első helyet szerezni egy ilyen nagy múltú pályán!”

Kimi Räikkönen (2): “Nem volt rossz az autó, az első szabadedzés óta  jobb és jobb lett. Nem futottam túl jó kört a Q2-ben, a Q3-ban eggyel több lehetőségem volt, de az első kanyart kicsit elrontottam. Talán nem számított olyan sokat, számunkra így is jó eredmény a mai. Remek érzés újra a mezőny elején lenni, remélem, hogy holnap a győzelemért küzdhetek!”

Rubens Barrichello (3): “Jól ment az edzés. Minden nap kiváló volt a tempóm, és őszintén úgy éreztem, Jenson fölébe tudok kerekedni. Fantasztikus kört kellett futnia, mert az enyém tényleg nagyon jó volt, többet nem tudtam volna kihozni belőle. Remélem, holnapra is kitart a lendület.”