Most is a győzelemre gondollhat

Most is a győzelemre gondollhat

Jenson Button 2000-es bemutatkozása óta jócskán kijutott a sikertelenségből, a 2004-es erős szezon és a 2006-os hungaroringi győzelem kivételével az angol nem lehetett igazán elégedett. Monacóban elárulta, hogy korábban inkább nem is gondolt nagyon az F1-re, idén viszont a sikerek egészen fellelkesítették, és mostanában csakis a versenyzés jár az eszében.

“Jelenleg valószínűleg egy halál unalmas rohadék lehetek” – ironizált az angol. “Egyfolytában a versenyzésre gondolok, mindig az jár az eszemben. Az elmúlt pár hétben végig a futamon agyaltam. Miután az ember megnyer néhány versenyt, újra és újra győzni akar.”

“Elég könnyű hozzászokni a győzelemhez”

Button: Unalmas rohadék lettem! 3

“Korábban próbáltam nem gondolni a versenyzésre, mert nem mentek valami jól a dolgok. De amikor lendületben van az ember, azon gondolkodik, hogy lehetne még jobb. Az elmúlt futamok után igazán jól esett hétfő reggelente felkelni és már a következő futamra gondolni. Furcsa ez, egészen más, mint az eddigi pályafutásom alatt.”

“Elég könnyű hozzászokni a győzelemhez, amikor ötből négyszer sikerül, de sosem fogom azért elfelejteni, hogy milyen nehéz is lehet a Forma-1” – vallott a bajnoki éllovas.

Bár a Monacói Nagydíj megnyerése is jó lenne, Button még inkább arra vágyik, hogy Silverstone-ban állhasson a dobogó tetejére: “Nagyszerű lenne itt győzni, de sokkal izgalmasabb lenne a hazai versenyemen. Az igazán különleges lenne!”