Rangos kitüntetést vehetett át Ron Dennis, a McLaren egykori csapatfőnöke a brit szakújságírók szövetségétől, a Guild of Motoring Writerstől. Dennis lenyűgöző Forma-1-es és autóipari teljesítményéért nyerte el a President’s Trophyt, a kitüntetést a szövetség elnökétől, az egykori Pink Floyd-dobos rockikon Nick Masontól vehette át.

A trófeát Mason elődje, Lord Strachcarron alapította, átadásakor az aktuális elnök szép szavakkal méltatta Dennis munkásságát, kiemelve, milyen fantasztikus dolgokat vitt véghez a McLarennél. Dennis köszönőbeszédében hálálkodott azokért a napokért, amelyeket Mason a McLarennél töltött el, szerinte csak ezekben a pillanatokban volt fontosabb a dobos számára az autósport a zenénél.

Dennis arról is beszélt, hogy a McLaren nem egyemberes vállalat, rajta kívül is arra koncentrál mindenki, hogy csúcsteljesítménnyel segítse a céget. Idén Lewis Hamilton kapta volna a legjobb pilótának járó díjat, a Dennist mostanában látványosan kerülő pilóta azonban nem utazott el a ceremóniára, helyette a versenymérnök Phil Brew vette át a kitüntetést.