Ötből négy futamot nyert az idei Forma-1-es szezonban Jenson Button, nem véletlen, hogy szinte tolonganak a potenciális szponzorok a Brawn körül. Richard Branson, a Virgin cégbirodalom vezetője jelezte, hogy szívesen lenne akár főszponzora is a gárdának, a Brawn azonban nem akar elhamarkodott döntéseket hozni, stabil, hosszú távú megoldásban gondolkodik.

Nick Fry vezérigazgató szerint semmi nem kényszeríti az istállót arra, hogy gyorsan döntsön, sokkal fontosabb, hogy a következő évekre sikerüljön megteremteni az anyagi feltételeket. “Rengeteg ajánlatunk van, de erre az évre rendelkezésünkre állnak a megfelelő források” – mondta Fry.

“Amit mi Ross-szal közösen keresünk, az a legjobb megoldás a következő öt évre, nem kell sietnünk. Van egy nyilvánvalóan nagyon kedves ajánlatunk a Virgintől, de bejelentkezett több más nagy cég is, akik nem tudnak olyan gyorsan lépni, mint a Virgin.”

“Nem pánikolunk, kivárjuk a tökéletes pillanatot. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan több szponzor neve is ott lesz a kocsin, de minden egyes szerződést meg kell fontolnunk.” Fry nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy a Brawn a teljes 2009-es idényt főszponzor nélkül csinálja végig.