A mai menők

A mai menők

A 2009-es Bahreini Nagydíj időmérő edzése legjobbjainak nyilatkozata.

Jarno Trulli (1.):

Szerintem senkinek sem volt könnyű az időmérő, de nekem azért is volt nehéz, mert gondok voltak az autóval. Az első kör után gond volt a fékpedállal. Nem volt jó a fék, túl hosszú volt a fékút, de nem adtam fel. Nem tudtam ott fékezni, ahol akartam, de tudtam, hogy amúgy jó autóm van. Nagyon jó, hogy az első sorba került mindkét autónk. Bízom a holnapi napban, a fékre kell figyelnünk, és akkor nem lehet baj.

Timo Glock (2.):

Nem volt rossz az időmérő. Tegnap még én is küszködtem a fékekkel, de este sikerült megfelelő változásokat tennünk, és így javult a kocsi. Reggel meg is lepett, hogy még mindig gyors voltam. A Q1-re kicsit megváltozott a szél, amitől idegessé vált az autó, de a Q3-ban már jobban ment. Hibáztam egy kicsit a gyors körömben és akkor tudtam, hogy ezzel nincs meg a pole, nem tudom elkapni Jarnót. De nagyon örülök, hogy ő nyerte az edzést!

Sebastian Vettel (3.):

Nekünk nagyon jól ment az időmérő. Már a Q1-ben látszott, hogy szoros edzés lesz. Ezúttal nem voltak gondjaink, nagyon jó az autó. Az időmérő második részében úgy tudtam a leggyorsabb lenni, hogy mindössze egy kört futottam Azt gondolom, hogy a két Toyota a Q3-ban ma túl gyors volt számomra. De azt hiszem, holnap a versenyen talán egy kicsit hamarabb fognak kiállni, mint mi, úgyhogy nagyon várom már a futamot.

Az 2009-es Bahreini Időmérő edzés eredménye: