Nagyon szeretnék ezüst nyílban látni
Nagyon szeretnék ezüst nyílban látni

Vettelt akarja a McLaren

Vettelt akarja a McLaren

Nagyon szeretnék ezüst nyílban látni
Egyelőre a legjobb helyen van
Fotó megosztása:

Sebastian Vettel valóban lenyűgöző teljesítményt nyújtott Sanghajban, a Red Bull németje előbb összesen három gyors körrel megnyerte az időmérőt, majd az esős versenyen megközelíthetetlennek bizonyult. Vettel a Kínai Nagydíjon pályafutása második futamgyőzelmét aratta, Norbert Haug, a Mercedes sportfőnöke máris arról álmodozik, hogy ezüst nyílba ülteti honfitársát.

A McLaren már korábban is érdeklődött Vettel iránt, a pilóta azonban jelen pillanatban betonbiztos pozícióban van a Red Bullnál, szerződése jövő év végén jár le. “Meglátjuk, mi lesz ezt követően, talán egy nap ezüst nyilat fog vezetni” – idézte Haugot a német sajtó.

Vettel a BMW-nek is kellene, ráadásul már van kötelék a felek között, hiszen a német a bajoroknál debütált tesztpilótaként, sőt első Forma-1-es futamát is az istálló színeiben futotta két évvel ezelőtt, Robert Kubica sérülését követően.

Vettel BMW-s kapcsolatának része, hogy amint azt Mario Theissen csapatfőnök is megerősítette, jelenleg egy M5-ös volánja mögött intézi ügyeit. Michael Schumacher egyébként már világbajnokjelöltet lát az ifjú tehetségben, Sanghaj után a hétszeres világbajnok úgy fogalmazott, hogy Vettel harcban lehet az aranyéremért.