Sebastian Vettel (1.):

Nagyon fura volt a biztonsági autó mögül indulni. Nagyon sok víz volt a pályán, sokfelé felúszott a kocsi. Mindketten rövid kiállásokon voltunk Markkal, úgyhogy gyorsnak kellett lennünk, hogy ellépjünk a mezőnytől. Ez azonban nem volt egyszerű, mert nagyon vizes volt a pálya, de hajtottunk, és sikerült kiépítenünk a különbséget. Én kicsit szerencsésebb voltam, mint a többiek, mert előttem nem ment senki, így nem kellett vízfüggönyben hajtanom.

Nagyon boldog vagyok, hogy karrierem során már másodszor nyertem meg egy nagydíjat. Nagyon jó kocsit kaptam a csapattól. Az elmúlt napokban küszködtünk a megbízhatósággal, de az este sikerült változtatni az autón.

Meglepett, amikor a 19. körben nekem jött Sebastien (Buemi.), azt hittem, Rubens (Barrichello) van mögöttem, kicsit elvettem a gázt, mert nem akartam az előttem lévőnek nekihajtani. A tükörben nem láttam semmit. Sajnálom, hogy Sebastiennek ezzel tönkrement a versenye, szerencsére ez az enyémet ez nem befolyásolta, az autó továbbra is remek volt.

Tíz körrel a vége előtt láttam, hogy megvan a kellő előnyöm Markkal szemben, és akkor úgy gondoltam, hogy csak célba kell érnem a kocsival. Ám aztán arra jutottam, jobb, ha nem gondolok ennyire előre, és csak a jelenre koncentrálok.

Az, hogy kettős győzelmet szereztünk fantasztikus. Nyertem a Toro Rossóval és a Red Bull-lal is, remélem, folytatódik a sorozat.

Mark Webber (2.):

Nagyon nagy jelentősége van ennek a győzelemnek a csapat szempontjából! Mindketten ki tudtuk használni az autóban lévő potenciált. Főként a verseny közepe ment nagyon jól. A vége kicsit nehezebb volt, amikor az ideális ív és a pálya széle eltérő állapotban volt. Bízom benne, hogy hamarosan ezt a második helyett eggyel jobbra tudom cserélni!

Jenson Button (3.):

Olyan volt, mintha tavon versenyeztünk volna, nem lehetett fékezni az felúszás miatt. A gumikkal gondom volt, nem tudtam rendesen felmelegíteni őket. Azt hiszem, mindenki számára, aki befejezte a versenyt már az egy nagy teljesítmény. Amikor Mark megelőzött, meglepődtem, mert előtte nem is láttam őt, azt sem tudtam, hogy ilyen közel van hozzám. De nem erőltettem. Ezúttal ezt a két fiút nem tudtuk megfogni, nem tudtam tenni semmit ellenük, de majd legközelebb! Nem hagyhatjuk, hogy ezek a srácok nyerjék meg a többi futamot is.