Egyszer majd elmondja

Egyszer majd elmondja

Az FIA elnöke, Max Mosley kis híján elveszítette posztját tavaly, miután a News of the World című brit bulvárlapban leleplező felvételek jelentek meg róla, miközben öt prostituálttal vett részt egy szado-mazo orgián.

A felvételek elkészítésében az egyik prostituált dolgozott, akinek férje a brit titkosszolgálat alkalmazásában állt. Állítólag a nő csak a pénzért csinálta az egészet, de Mosley akkor és azóta is meg van győződve róla, hogy összeesküvés áldozata lett, csapdába csalták.

“Mostanra nagyjából tudjuk már, hogy ki állt az ügy mögött, de addig nem mondok és nem teszek semmit, amíg tökéletesen biztos nem vagyok. Ez pedig eltart még egy ideig” – mondta az elnök az Autosport.com-nak.

“Nem csak viccből csinálták. A cél az volt, hogy megszabaduljanak tőlem, azt hitték, hogyha napvilágra kerül a dolog, lemondok. A News of the Worldnél is ezt gondolták – hogy majd lelépek, és kész.”

Mosley elmondta, hogy a saját nyomozásai alapján az őt tőrbe csaló személy az F1 világába tartozik, de a leleplezés akár két-három évig is várathat még magára.