Lepipálták ajándékozásban

Lepipálták ajándékozásban

Lewis Hamilton egyelőre profitált belőle, hogy barátnőjének, a Pussycat Dolls énekesnőjének új hódolója akadt. A lányok londoni koncertjén Nicole Scherzinger öltözőjébe 50 szál rózsa és egy 100 ezer font (34 millió Ft) értékű gyémántnyakék érkezett.

Amikor az F1-bajnok az előadás után betoppant Nicole-hoz, nem is értette, hogy miért fogadja olyan kitörő örömmel az énekesnő, majd kiderült, hogy barátnője neki tulajdonította az ajándékokat. “Egy kicsit ciki volt Lewisnak. Megjelent, és nagyon forró üdvözletben részesült az ajándék miatt. Ő valami semmiséget küldött, ezért nem is értette a reakciót” – mondta a brit Sunnak az egyik tanú.

A virágcsokor üdvözlőkártyája aztán gyorsan fényt derített a helyzetre, a rózsák és az ékszer Nicole egy másik rajongójától származtak, azokkal a szaúdi uralkodóház egyik tagja lepte meg az énekesnőt. Hogy az arab hercegnek milyen szándékai vannak Scherzingerrel, nem tudni, de az biztos, hogy Hamilton legközelebb nem csak egy doboz bonbont küld majd szerelmének.