Vigyáznak Nicole-ra
Vigyáznak Nicole-ra

Hamiltont megizzasztották a csajok

Hamiltont megizzasztották a csajok

Vigyáznak Nicole-ra
Lepipálták ajándékozásban
Vajon elcsábul valamikor?
Nemcsak a nőknek tetszik
Hamilton is így kezdte
Ő több ellenfelet vert meg
Szabadedzés
II. Erzsébet is nézte a finálét
Füttykoncert, ökölrázás - így drukkolnak a spanyolok
Nemzeti hős
Szerényebb lesz?
Félreértették?
Fotó megosztása:
A Forma-1 történetének legfiatalabb világbajnoka, Lewis Hamiltonnak tavaly komoly vizsgán kellett megfelelnie, mielőtt járni kezdhetett volna a Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel. A lánybanda tagjai alaposan kifaggatták a mclarenes pilótát a kapcsolat kezdete előtt, hogy megtudják, rendes srác-e.

“Amikor megtudtuk, hogy Lewis autóversenyző, rögtön mondtuk, hogy álljunk csak meg egy pillanatra, mi van, ha playboy? Mindenről alaposan kikérdeztük: mik a szándékai, rendes fiú-e, adott-e virágot Nicole-nak, kihúzta-e neki a széket a randevún. Nem vacakoltunk, rendesen megizzasztottuk, mindig így csináljuk az új barátaink esetében. Nagyon vigyázunk egymásra” – mesélte az egyik cicababa, Melody Thornton.

Hamilton természetesen jól vizsgázott, elbűvölte a lányokat az udvarias viselkedésével, és egészen odavoltak a brit kiejtéséért. Scherzinger azóta egészen belehabarodott a nála majdnem hét évvel fiatalabb Hamiltonba, nemrég már a leendő közös gyermekükről ábrándozott egy interjúban.