Minden idők legfiatalabb F1-es világbajnoka, Lewis Hamilton barátnőjének köszönheti, hogy jól viseli az ismertséggel járó nyűgöket. A mclarenes pilóta már lassan egy éve együtt van a Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel, aki mindig támogatja őt.

“Nicole már régóta hírességként él. Popsztárként tudja, hogyan viszonyuljon a kamerákhoz, és ebben nekem is segített. Ő már hozzá volt ehhez szokva, és mostanra már én is. Ha az ember el akarja kerülni a fotósokat, annak is megvan a módja. De most az életem nagyon jó szakaszában járok, és el tudom fogadni ezt is, nem lep meg az ilyesmi. A helyén kezelem, ez is része az életemnek.”

Hamilton azért elismeri, hogy Amerikában járva jól esik neki, hogy nem tudják az emberek, ki ő, és svájci otthonában is békén hagyják.

“Magányos éppen nem vagyok az USA-ban sem, de azért elég nyugisan autókázhatok akármerre, mint bárki más is. Genfben is ez a helyzet.”

A mclarenes holnap azonban már nem Los Angelesben vagy épp az Alpokban autókázik, hanem Portugáliában teszteli első alkalommal a csapat új autóját, az MP4-24-est.