Az ötszörös világbajnok, a ralizás Schumacherje, Sebastien Loeb a múlt hónapban Barcelonában a Red Bull Forma-1-es csapatával tesztelt, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel: a francia zseni azonnal tökéletesen versenyképes időket autózott.

Loeböt 2009-re még köti a szerződése a Citroënhez, de a versenyző az utóbbi időben többször is kritizálta már a rali vb újabb szabályait, az autók fejlődési irányát, a versenynaptárat, így ha lehetősége adódna, komolyan megfontolná, hogy 2010-től a Forma-1-ben folytassa pályafutását.

A raliisten az F1-ben folytatná 1
A raliisten az F1-ben folytatná 2

A raliisten az F1-ben folytatná

A raliisten az F1-ben folytatná 11
A raliisten az F1-ben folytatná 12
A raliisten az F1-ben folytatná 13
A raliisten az F1-ben folytatná 14
A raliisten az F1-ben folytatná 15
A raliisten az F1-ben folytatná 16
Loebnek bejött a Forma-1
Rali után F1?
Fotó megosztása:
Loebnek bejött a Forma-1

Loebnek bejött a Forma-1

Loebnek bejött a Forma-1


“A csapatvezetők túl öregnek tartanak, de fejben egyáltalán nem vagyok az, a korom nem jelentene akadály” – magyarázta a 34 éves versenyző. “Egy 2009-es tesztprogram után 2010-ben már a Forma-1-es rajtrácsra állnék!”

Mi mindenképpen kíváncsiak lennénk Loebre, ahogy azt is örömmel megnéznénk, hogy az F1-gyel szintén flörtölő hatszoros MotoGP-bajnok, Valentino Rossi mire jutna valódi versenykörülmények között. Ki tudja, lehet, hogy 2011-ben mindkettejüket a száguldó cirkuszban láthatjuk majd.