Mi kell a világbajnoksághoz?!

Mi kell a világbajnoksághoz?!

Lewis Hamilton könnyű kínai győzelmét a nagy parafenoménnak, Uri Gellernek köszönheti, írja a brit Daily Star.

A magyar származású kanálhajlítgató a múlt hétvégén “pozitív gondolkodásra” ösztönző sms-ekkel segítette a mclarenes pilótát, akinek nagy rajongója. Geller a győzelemre állította be a versenyző elméjét, így már teljesen érthető, hogy a ferrarisok miért nem tudtak kezdeni vele semmit Sanghajban.  

“Annyit mondhatok, hogy találkoztam vele, és beszéltem neki az elme hatalmáról. Mondtam neki, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, de ha idén győz, akkor azt végső soron a saját munkájának köszönheti. Az elmúlt 40 évben számos sportoló, tenisz- és futballsztár keresett már meg, hogy segítsem őket pozitív üzenetekkel” – nyilatkozta a lapnak a “mentalista”.

Uri Geller és Hamilton Londonban futottak össze nemrég, ahol a parafenomén azonnal be is mutatta kanálgörbítő trükkjét a versenyzőnek, akit állítólag annyira lenyűgözött a mutatvány, hogy rögtön mobilszámot is cseréltek.

A történet úgy kerek igazán, ha hozzátesszük, hogy Geller nálunk már lefutott utódkereső műsora kora tavasszal indul Nagy-Britanniában.