A Forma-1-es mezőny korelnöke, David Coulthard a Brit Nagydíjon jelentette be, hogy 2008-cal befejezi versenyzői pályafutását a Forma-1-ben. A Red Bull pilótája arról is beszélt, hogy ezután is a csapattal marad, tanácsadóként és tesztpilótaként  – hasonlóan Michael Schumacher ferraris munkájához – továbbra is segíti majd őket.

Egy német lap azonban a másik Schumacherhez, Ralfhoz hasonló pályáról tud, a Focus ugyanis arról ír, hogy az F1-es veterán 2009-től az Audi Red Bull által szponzorált DTM-csapatánál vezethet majd. Hogy a hírnek mennyi valóságalapja lehet, erősen kétséges, ugyanis Coulthard azt nyilatkozta a visszavonuláskor, hogy a versenyzés nem szerepel a tervei között.

Azt mondja, nem versenyez jövőre

Azt mondja, nem versenyez jövőre

Azt mondja, nem versenyez jövőre


“Senkivel nem tárgyalok a jövő évi versenyzésről. Csak azért mondtam, hogy nem akasztom szögre a sisakot, mert ha fél vagy egy év múlva adódna valami számomra érdekes lehetőség, ne beszéljen mindenki arról, hogy visszatérek a nyugdíjból” – mondta a skót.

Ezzel együtt nem lenne rendkívüli a DTM-es folytatás, hiszen számtalan ex-F1-es – Jean Alesi, Mika Häkkinen, Haintz-Harald Frentzen, Ralf schumacher – választotta a német versenysorozatot a száguldó cirkusz után.