Úgy tűnik, hogy szükség van még az öreg rókákra a Forma-1-ben. A hétvégén arról szóltak a hírek, hogy a Red Bullnál 2008-ban is marad Mark Webber és a veterán David Coulthard, most pedig a skót mellett a másik legtapasztaltabb versenyzőről, a brazil Rubens Barrichellóról adta hírül egy osztrák lap, hogy jövőre is a Hondánál versenyez majd.

A brazil 15 éve van az F1-ben

A brazil 15 éve van az F1-ben

A brazil 15 éve van az F1-ben


Barrichellónak – aki eddig 243 nagydíjon indult – eredetileg 2008-ig volt szerződése az idén gyengén szereplő japán csapattal, de a hírek szerint legalább még egy évig marad. Ez azt jelenti, hogy a Honda jövőre is ugyanazzal a felállással indul, mint idén, ugyanis Jenson Button hosszú távú szerződéssel rendelkezik.

Rossz hír lehet ez az osztrák Christian Kliennek, aki – miután tavaly kibuktatták a Red Bulltól – a Hondánál idén tesztpilótaként dolgozik, így ugyanis nem sok kilátása marad egy versenyzői helyre a csapatnál. Klien azonban másfelé is nézelődik, neki is fáj a foga például a Toyotától minden valószínűség szerint távozó Ralf Schumacher helyére.

Barrichello és a repülő autó: