Baumgartner újra pályán 1

Baumgartner újra pályán

Ma délelőtt megkezdődött a MAI CASCO Futball Grand Prix jegyértékesítése. A Forma 1-es pilóták válogatottja augusztus 2-án 20.30-kor a Puskás Ferenc-stadionban lép pályára a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen, jótékonysági labdarúgó mérkőzésen.

A 2006-os mérkőzésen ott lesz Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Gianmaria Bruni, Mathias Lauda, Vitantonio Liuzzi, Ivan Capelli, és Baumgartner Zsolt is.
Ezen kívül idén Fernando Alonso és Jarno Trulli részvételére is számítani lehet.

Tavaly 22 ezren voltak kíváncsiak az eseményre, amely végül is 6-6-os döntetlennel zárult. A rendezők becslése szerint idén még többen, 28 ezren lesznek majd a lelátókon. Michael Schumacher és társai 2005 decemberében az év eseményének választották a budapesti gálát, ahol nemcsak a nézőszám volt a legmagasabb a hasonló események közül, de a legtöbb pénz is hazánkban gyűlt össze. 2005-ben 14 millió forintos bevételt könyvelhettek el.

Idén is teljes egészében jótékony célra fordítják a meccs bevételét. A Kinder in NOT mellett a Heim Pál és Madarász Gyermekkórházak, valamint a Piros Orr Alapítvány lesz a kedvezményezett.

A jegy ára 660 forint, egyes kiemelt szektorokba szóló helyekért viszont 1660 forintot kell fizetni. Ahogy tavaly, idén is ingyen nézhetik meg a meccset a 12 éven aluli gyermekek.