Michael Schumacher hétszeres világbajnok tavaly kijelentette, hogy év közepére dönti el, miként folytatja pályafutását. Azóta folyamatosak a találgatások, hogy marad-e, vagy visszavonul, illetve ki kerülhet a helyére. A Welt am Sonntag vasárnapi cikke szerint egy magas rangú Ferrari csapattag azt mondta a lapnak: “Michael folytatja.”

“Michael nem akar többet arról hallani, hogy abbahagyja, vagy folytatja-e a sportot. Nagyon úgy tűnik, még senkinek nem tűnt fel, hogy nem tudja elképzelni az életét a versenyzés nélkül.” – folytatta a bennfentes. “Aki mindennap négy órát megszállottként edz, az nem gondol a nyugdíjazásra.”

A 37 éves pilótát tavaly a világbajnoki trónról letaszító Fernando Alonso sem hiszi, hogy ellenfele idén befejezné pályafutását. “Úgy vélem, folytatni fogja a versenyzést” – mondta a Gazzetta dello Sport olasz lapnak, ahol azt is kifejtette, hogy Schmacher nem vesztett gyorsaságából és idén újra versenyeket fog nyerni, mihelyst a Ferrari és a Bridgestone versenyképesebb lesz.

Korábban,Willi Weber, Schumacher menedzsere azt mondta, hogy várhatóan csak 2008 végén vonul vissza védence.