Forma-1 a Városligetben
Forma-1 a Városligetben

Forma-1 a Városligetben

Forma-1 a Városligetben

Forma-1 a Városligetben
Baumgarter Zsolt a Minardi volánja mögött
Forma-1 a Városligetben 10
Forma-1 a Városligetben 11
Forma-1 a Városligetben 12
Fotó megosztása:
A Minardi csapat ezen a hétvégén Budapestre érkezik, hogy saját hazájában köszönthesse Forma-1-es pilótaként Baumgartner Zsoltot. A Minardi F1 Team delegációját Paul Stoddart vezeti, valamint jelen lesz Gianmaria Bruni, Zsolt csapattársa is.

A 2004-es autót a tesztidőpontok közelsége miatt nem hozza el a csapat, mégsem érkeznek azonban üres kézzel. Egy ritka, kétüléses Forma-1-es versenyautó is itt lesz, amit egy filmforgatás keretében Zsolt vasárnap, a kora délutáni órákban Budapest utcáin tesztel majd.

Baumgartner Zsolt végig autózik az Andrássy úton, majd a Hősök terén egy fotózás keretében bárki megtekintheti az autót. A Baumgartner Zsolt Támogatói Klub tagjai közül kisorsolt néhány szerencsés pedig a Városligetben beülhet pár kör erejéig a versenyautóba.

A sorsoláson az vehet részt aki felhívja a 06-81-330-216 telefonszámot és így 500 forinttal támogatja az első magyar Forma-1-es versenyző karrierjét. Természetesen azok sem maradnak ki a sorsolásból, akik ennél nagyobb összeg felajánlásával váltak a klub tagjaivá. Az egyéb összegű felajánlásokat a 246-2671, illetve a 248-2808-as telefonszámon tehetik meg a telefonálók.