Folytatja a partnerségét a Jacob & Co. óramanufaktúrával a Bugatti: a különleges időmérő eszközeiről ismert cég volt az, amely egy működő W16-os motor miniatűr, egyszerűsített változatát építette az órájába, megalkotva ezzel az autós tematikájú luxusórák világának egyik legkülönlegesebb darabját.

Ahogy az előző kettőhöz hasonlóan, az új Bugatti órát is a Chiron ihlette. Az eltérés azonban látványos az előző modellekhez képest: míg azoknál a hiperautóknál előszeretettel használt karbon került előtérbe, addig a nemrég bemutatott óránál a nemesfém és a drágakövek dominálnak.

Rogyásig pakolták gyémánttal a Bugatti óráját 2

A 18 karátos fehéraranyozott ház nem kevesebb mint 190 apró gyémántnak, 109 fekete és 42 narancssárga zafírnak is helyet ad. Belsejében a márka jól bevált, 578 komponensből álló szerkezete dolgozik, mely egy felhúzással 60 órán át mutatja a pontos időt. Az energiatartalékról stílusosan egy üzemanyagszintet jelző kis mutató tájékoztatja az óra tulajdonosát.

Rogyásig pakolták gyémánttal a Bugatti óráját 3

Természetesen ebből az órából sem maradt ki a miniatűr W16-os motor, melyhez két apró turbó is csatlakozik. Az időmérő eszköz árát nem tette közzé a Jacob & Co., de abban biztosak lehetünk, hogy felülmúlja az előző modell nagyjából 160 millió forintos vételárát.

Rogyásig pakolták gyémánttal a Bugatti óráját 4

Mostanság rákapcsolt a Bugatti a nem autós termékek piacán: a minap egy limitált kiadású biliárdasztalt mutattak be, mellyel a tengeren is lehet játszani: