Szinte semmi sem lehetetlen a Caviar számára: az oroszok, akik főként arany segítségével varázsolnak a drága okoseszközökből még drágábbat, gyakorlatilag kimeríthetetlen ötlettárral rendelkeznek. Legújabb alkotásuk, mely az Excellence nevet viseli, egy aranyozott iPhone 12 Pro.

Villanyautó ihlette az arany mobiltelefont 1

A képre kattintva galéria nyílik

A készülékből két változat létezik, melyek között csak a külső, na meg az árcédula jelenti a különbséget. Mindkét mobil lézerrel gravírozott titánházat kapott, melyet némi arannyal is bevontak – a drágábbikat többel, de ez látszik a színén is. A mintázat a Tesla Model S formavilágából eredeztethető, ám nem a manapság ismert villanyautó, hanem egy, a Caviar tervezői által megálmodott autó jegyei köszönnek vissza.

Villanyautó ihlette az arany mobiltelefont 2

Az autó a tervek szerint valósággá is fog válni: az oroszok ugyanis 99 példányt el szeretnének adni az aranyozott hűtőrácsú, csicsás felnijű átalakított villanyautóból.

Villanyautó ihlette az arany mobiltelefont 3Villanyautó ihlette az arany mobiltelefont 4

Villanyautó ihlette az arany mobiltelefont 5

Ennek árát nem említették, a telefonokét azonban tudni: a készülékek fapados, gyengébb tudású verzióiért is legalább 1,8 millió forintnak megfelelő összeget kérnek, ám a csúcsmodell, az iPhone 12 Pro Max 512 GB-os változata már 2,3 millió forintért vihető el.

Villanyautó ihlette az arany mobiltelefont 6

A Caviar már korábban is megemlékezett Elon Muskról, illetve a hozzá köthető Spacexről: