A Forbes magazin szerint minden idők 18. leggazdagabb sportolója Sebastian Vettel, vagyonát azonban nem költötte el pillanatok alatt a Ferrari Forma-1-es versenyzője. A német versenyző sokkal inkább autókra és motorokra költi pénzét, a legtöbb európai versenyhétvégén gyakran motorral közlekedik a szálláshelye és a versenypálya között.

Ebben a 2 milliárdos házban él Sebastian Vettel 1

Ebben a 2 milliárdos házban él Sebastian Vettel 2

Feleségével, Hannával és 2019-ben ötfősre bővült családjával Vettelék Svájcban élnek egy 7 millió dollár (átszámítva 2,1 milliárd forint) értékű házban. A többszintes épület kívülről egyáltalán nem tűnik hivalkodónak, és ránézésre mindenféle luxust nélkülöz, például medence sincs a ház mellett. Ha a német netán úszni szeretne egyet, pilótabarátjánál valószínűleg megtehetné: Kimi Räikkönen luxusvillája egy jóval modernebb – és nem mellékesen drágább – ingatlan.

Mivel Vettel saját bevallása szerint egyetlen internetes közösségi felületet sem használ, a lakás berendezéséről nincsenek információk. A négyszeres világbajnok családját a Forma-1-es mezőny minden tagjánál jobban rejtegeti a nyilvánosság szeme elől, felesége is ritkán kíséri el a futamok helyszíneire.