Érdekes kihívásba vágott bele egy brit férfi. George Crawford az Aston Martin Forma-1-es csapatától beszerezte Lance Stroll teljes versenyöltözetét: a sisaktól kezdve a tűzálló overallon és az aláöltözeten át a cipőig minden megegyezik azzal, melyet a világ legjobb pilótái is viselnek az autóba ülve. A fejvédő ráadásul pontosan ugyanaz a darab, melyet Stroll a Belga, a Holland és az Olasz Nagydíj hétvégéjén viselt.

Crawford pilótának öltözve fogja lefutni október 3-án a londoni maratont. Ez a szerelés minden, csak nem ideális futócucc, a leheletvékony talpú cipőtől kezdve a sisak miatt a fejre nehezedő extra tömeg miatt. A férfi tettével a mentális problémákkal küzdőkre szeretné felhívni a figyelmet, akikre a koronavírus-járvány alatt a szokásosnál is kevesebb figyelem irányult.

A két akció, azaz a Forma-1-es felszerelésben futás és az adománygyűjtés elsőre látszólag nem függ össze. Van azonban egy kapocs, ugyanis a férfi annak a mentális egészségmegőrzéssel foglalkozó alapítványnak adja a befolyt összeget, melynek logója feltűnik az Aston Martin autóján is.