A világhírű focista esküvője több volt, int egyszerű rongyrázás. Ez a lagzi már inkább egy furcsa, megalomániás ünnep, olyan rendezvény, amit mi halandók csak így fotókon, és Instagram villanásokon keresztül érzékelhetünk.

Fotók az év sztáresküvőjéről 1

Sevilla, 2019. június 15.
Pilar Rubio, Sergio Ramos, a Real Madrid játékosának a menyasszonya (b) apja társaságában érkezik esküvõjére a sevillai székesegyházba 2019. június 15-én.
MTI/EPA-EFE/Julio Munoz

Fotók az év sztáresküvőjéről 2

Fotók az év sztáresküvőjéről 3

Sevilla, 2019. június 15.
David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó és felesége, Victoria Beckham angol divattervezõ érkezik Pilar Rubio és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosának az esküvõjére a sevillai székesegyházba 2019. június 15-én.
MTI/EPA-EFE/Julio Munoz

Még pontokba szedve felsorolva is tömény az igen kimondását övező felhajtás:

  • A bulin a valódi AC/DC játszott, 1 millió euróért (átszámítva nagyjából 332 millió forintért)
  • Erre a napra kötelező volt legalább egy ideiglenes tetoválás formájában minden vendégnek magára varratnia egy unikornist, ez a jószág volt a ceremónia jelképe.
  • Hölgyeknek tilos volt fekete, fehér, piros, narancssárga, rózsaszín és zöld ruhát viselniük, valamint kiskorúak nem vehetnek részt az eseményen.
  • A pár nem kért ajándékot,hanem arra kérték a meghívottakat, az ajándékra szánt össszeggel inkább az UNICEF-et támogassák.