Az idei nyár végre emlékeztethet minket régi önmagára, lassan jönnek a szabadtéri fesztiválok, koncertek, nyakunkon a foci-Eb, és megannyi sportesemény. Ezek élvezetéhez elengedhetetlen pár hideg ital, amit a mogorva szürke szekrények és műanyag dobozok helyett akár rengeteg hasznos funkcióval felszerelt, és nem mellesleg menő stílussal tervezett hűtőkben is tárolhatunk.

InnoChiller – gyorsan keveset

Ha csak pár doboz sört szeretnénk 10 fok alá hűteni, és már kezdődik a meccs, akkor ez a kis egyszerű, csőszerű szerkezet a megfelelő megoldás. A hűtőbe helyezhető, erőteljes ventilátorral felszerelt gép a légáramlást használja az italok hűtéséhez, és a gyártó állítása szerint 12 perc alatt kellemesen hűvössé varázsolja a behelyezett üvegeket. 

Íme négy különc, érdekes hűtő, amivel rákészülhetsz a nyári hőségre 1

Időzítője is van, így ha elfelejtjük, akkor sem fog a hűtőben pörögni órákig, 4,000 mAh-s akkumulátora pedig 45 perces üzemidőt garantál. A gyorsfagyasztó ára 69 dollár, vagyis közel 20 ezer forint.

Jeges Metál – Marshall erősítőnek álcázott hűtők

Akinek a külső a fontos, és odavan a hajmetálért, azok számára ezek a Marshall erősítőnek álcázott darabok lehetnek csábítók. Tökéletesen illenek egy jó ízléssel berendezett hobbigarázsba, vagy akár próbaterembe, a két méretben elérhető hűtő nem fog kilógni a sorból. 

Íme négy különc, érdekes hűtő, amivel rákészülhetsz a nyári hőségre 2

Pár sör után pedig külön vicces, ahogy az új vendég a valódi erősító oldalát próbálja feltépni. A Marshall hűtőket 100-130 ezer forintos áron lehet leakasztani, már ha épp elérhetőek.

A csúcskategórián túl – Grand Connoisseur XL bar

Mindenből, így a hűtőkből is van csúcskategória. Ez alatt nem a mindenféle okos funkcióval teletömött, modern kétajtós szekrényeket kell érteni. Sokkal inkább a kifinomult luxust eleganciával, és arcpirító árcédulával ötvöző darabokat. Ennek a kategóriának ékes képviselője a Grand Connoisseur XL bar. 

Íme négy különc, érdekes hűtő, amivel rákészülhetsz a nyári hőségre 3

A szerkezet több tucat kézzel sodort szivart és számos borosüveget (18 darab a hűtőben és további 8 darab fektetve) ideális körülmények között tárol, de jut hely benne a Baccarat kristálypoharaknak és egyéb italoknak is. A mechanikus zár és az üresen is 250 kilogrammos tömeg a cég szerint garantálja az értékes italok védelmét.

És ez még mindig nem minden, ugyanis a luxusbárban egy beépített hifirendszer is található, amelynek hangzása legalább olyan kiváló, mint a bárban található italoké és szivaroké. A csúcskategória ismérve a “pénz nem számít” árazás, így a Grand Connoisseur XL bar 35,8 millió forintba kerül. 

Kockák álma – Pac Man és Coke egyszerre

A játéktermek hangulatát idézi ez a modern technikával készült darab. A pénzbedobó helyét mini hűtő vette át, innen kaphatjuk elő a jeges kólát, miközben a számítógépes játékok valamelyik klasszikusával küzdünk a ponttáblázat valamelyik top10-es helyezéséért. 

A 26 colos monitorral és 32 előre telepített klasszikussal felszerelt játékgép 920 ezer forintba kerül.

Íme négy különc, érdekes hűtő, amivel rákészülhetsz a nyári hőségre 4