A futókerékpár rendkívül hasznos eszköz a legkisebbek számára, a pedál nélküli szerkezet sokkal jobban fejleszti az egyensúlyérzéket, mint a zörgő, műanyag kerékkel szerelt játékmotorok. Ehhez a kisgyermeknek is rá kell érezni a dologra, de a 10-15 ezer forintos árkategóriában mozgó darabok előnye, hogy kihasználatlanság esetén könnyen piacra dobhatók. 

Viszont ha az alap mókafaktor mellett kifinomult gyártási minőséget, prémium hangulatú terméket szeretnénk a pelenkás fenék alá tolni, akkor arra is van lehetőség. Idén tavasszal ugyanis piacra került az első Bentley futókerékpár!

Végre a bölcsődés gyerekeknek is vásárolhatunk eredeti Bentley-t 1

A patinás angol márka pedig nem adja akármihez a nevét. Ezek a bringák állítható bőrüléssel, könnyű, magnéziumvázzal készülnek, gyémántmintás kormányvédővel, és hátul tárcsafékkel. Kerekei felfújható, valódi abroncsok, ami nem feltétlenül előny a tökön-babon áthajtó kicsiknél, egy tömör gumiabroncs tartósabb, és nincs defektveszély.

Végre a bölcsődés gyerekeknek is vásárolhatunk eredeti Bentley-t 2

Bentley Balance Bike.

Az igazi exkluzivitást a választható színek adják, a Bentley modellek árnyalatai köszönnek vissza (Onyx Black, Sequin Blue, Dragon Red, Glacier White), viszont egyedi matrica, név felirat nem kérhető. Ezek utólag is pótolhatók a celebek körében is népszerű terméken, amiért 150 ezer forintot kérnek el a dedikált webshopban.

Végre a bölcsődés gyerekeknek is vásárolhatunk eredeti Bentley-t 3Végre a bölcsődés gyerekeknek is vásárolhatunk eredeti Bentley-t 4