Michael Jordan sportágának élő és tiszteletben álló legendája. A kosárlabdázásból és a cipők árulásából annyi pénzt keresett a sztár, hogy Floridában egy privát golfpályát nyitott, mely a Grove XXIII nevet viseli (a szám Jordan Chicago Bullsnál viselt mezszámára utal).

Az egykori citrusültetvény helyén felhúzott, 18 lyukból álló pályán a gyakorlóterepen próbálkozó kezdőktől a profikig bárki jól érezheti magát. A kiszolgálóépületek modernek: a rengeteg zöld felületet megkoronázza az ívelt formájú főépület, melyből remek kilátás nyílik a pályára. A klubház közel 1400 négyzetméteres, és tulajdonosa miatt természetesen nem maradhattak ki az Air Jordan légiességére emlékeztető elemek sem.

Michael Jordan golfklubja maga a valósággá vált jövő 2

A képre kattintva galéria nyílik

Az első osztályú létesítmények mellé futurisztikus technológia társul: bárhol is tartózkodjanak a játékosok a pályán, a telefonjuk segítségével bármikor rendelhetnek egy üdítőt vagy egy nassolnivalót, és az percek múlva a kezükben lesz. Ám nem egy pincér viszi ezt ki a 12-es lyuk mellé: drónok oldják meg a szállítást. Az alábbi videóban egy hatrotoros jármű viszi ki éppen a sört megrendelőjének.

A klubba azonban nem könnyű bejutni: a híresztelések szerint jelenleg mindössze 100 ember privilégiuma az úri sport Jordan pályáján.