Kedvező hitelkonstrukciók

Az autóhitelek általában olyan személyi kölcsönök, amelyet gépjármű vásárlás céljából vesznek fel az igénylők. Az ilyen célú hiteligénylésekre jellemző, hogy felvételükhöz nem szükséges önerővel rendelkezni,  fix kamatozásúak, illetve, hogy mind új, mind pedig használt autó vásárlására felvehetőek.

A hiteligénylés menete ilyen esetekben viszonylag egyszerű, a bank az ilyenkor általánosan szükséges dokumentumokat szokta bekérni, mint például a jövedelemigazolást, vagy a személyi igazolványt.

A legkedvezőbb autóhitelek 2021-ben (X) 1

A hitel felvétele előtt érdemes azonban utánanézni, hogy melyik bank, milyen hitel konstrukciót kínál számunkra. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a hitel összege és futamideje összhangban legyen a kiválasztott jármű értékével, nehogy a jövőben ráfizetéssel jöjjünk ki a konstrukcióból.

A megfelelő hitel mutatók kiválasztásával egy kedvező, hosszú távon is biztos és fenntartható finanszírozási formához juthatunk, amely segítségével gondtalanul élvezhetjük az új gépkocsi minden előnyét. Továbbá győződjünk meg róla, hogy biztosan a számunkra legmegfelelőbb autót választottuk, ugyanis a hitel felvételével több évre pénzügyileg is elköteleződünk a választott gépjármű mellett!

A legkedvezőbb autóhitelek 2021-ben (X) 2

Gépjármű közbeszerzések, flották

A gépjárművek az országosan kiemelt termékek jegyzékébe tartoznak, így beszerzésüket a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet szabályozza. Mind cégként, mind pedig magánszemélyként érdemes lehet a különböző jármű flották vásárlására közbeszerzést indítani a lehető legkedvezőbb ajánlatok begyűjtése érdekében. A modern beszerzési rendszereknek és az ezekhez kapcsolódó tender értesítő szolgáltatásoknak hála a pályázatok kiírása, és az azokról való személyre szabott és gyors tájékoztatás egyszerűbb, mint valaha.