Mifelénk Christopher Bates neve nem sokat mond, de szülőhazájában, Kanadában valóságos stílusguru, aki a divat fővárosában, Milánóban tervezi és gyártatja felső kategóriás cikkeit.

Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő 1
Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő 2

Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő

Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő

Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő 6
Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő 7
Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő 8
Fotó megosztása:

Amikor tehát a Lexus Canada úgy döntött, hogy limitált szériás cipővel bővítené ajándékcikkeinek sorát, magától értetődően fordultak a Mesterhez. Ő meg is tervezte a sportcipőt, méghozzá a márka sportos kivitelű modelljeinél előszeretettel alkalmazott színkombinációkban, a Lexus orsó alakú hűtőmaszkját mintázó sarokrésszel.

A cipő 290 kanadai dollárba, azaz mintegy 68 ezer forintba kerül. Ez nem kevés egy szimpla edzőcipőért, de ha azt nézzük, hogy Christopher Bates egyéb sportcipői másfélszer ennyibe kerülnek, és kifejezetten taszítóan néznek ki, tulajdonképpen egészen jól járunk a Lexus lábbelijével.

Ezt tudja a 68 ezer forintos Lexus-cipő 9

Fekete-piros színvilág, fura kinövések: akár Darth Maul hivatalos cipője is lehetne, de ez a Music TV és Christopher Bates koprodukciós alkotása, a 400 dolláros Noctem Hightop cipő

Korábban is létezett már egyébként Lexus-cipő: 2018-ban az egyedi futócipőket készítő brit Norman Walsh manufaktúra szabta lábra a Lexus CT-t.