Évek óta látszik, hogy a Fiat vezetősége nem önt több pénzt a márkába, amit már úgy sem tudtak hova pozicionálni. Az Alfa Romeo újraélesztésére költenek, a Lancia pedig végleg elsorvad, ha nem találnak vevőt a névre. Kínaiak vagy koreaiak kezébe kerülhet a nagy múltú olasz márka, és ezzel van egy halvány esély a feltámadásra.

Bárhogy is történik, egy korszak véget ért, és ezeket a nyolcvanas években készült, gyári képsorokat nézve még szomorúbb a Lancia pusztulása.

A Winning című gyári Fiat videó a Lancia 037 pályafutásának legfényesebb éveibe enged betekintést. A narrátor hölgy olaszul mesél, nincs felirat, mégis élvezet hallgatni minden szavát. Úgy beszél az 1983-ban konstruktőri rali-vb-címet szerző gépről, mintha csak a rizottóreceptről sutyorogna a szomszéd asszonynak.

A középmotoros versenyautó a B csoportos raliautók korában született. Motorja 2,0 literes kompresszoros volt 265 lóerős teljesítménnyel, később a vízbefecskendezés bevezetésével 300, majd a motor hengerűrtartalmának 2,1 literre emelésével 325 lóerőre nőtt a teljesítménye. Legvégül már 350 lóerős változat is készült a hátsókerék-hajtású gépből. Ehhez képest a 037-es versenyautó tömege mindössze 980 kiló.

De szerencsére nem beszél sokat, a film javarészt valódi életképeket, szerelőket, helyszíni felvételeket mutat, jó érzékkel adagolt motorhanggal, a korszakra jellemző szintetizátoros prüttyögéssel aláfestve.