Borzasztóan rossz az új orosz UAZ 1

Sokan érthető nosztalgiával tekintenek a szovjet gépjárműgyártás termékeire. A kor, és a gazdasági, politikai berendezkedés keretei között ezek jelentették a mobilitás egyik elfogadható alternatíváját. 

Veteránként is megállják a helyüket, mert így nem kerülnek összevetésbe minőség terén, egyszerűen a hangulat miatt elnézzük a hibákat.
Viszont amikor egy konstrukció gyártásban marad, és a minőség egyszerűen nevetséges szinten mozog, akkor jogos a kritika. 
Az UAZ-t még mindig piacon tartják az oroszok, az uljanovszki üzemben összerakott verziók bárki számára elérhetőek. Mivel a konstrukció szinte változatlan a hatvanas évek óta, nem várhatunk adaptív tempomatot és alapos hangszigetelést, de tisztességes összeszerelést igen. 
Itt viszont az is hiányzik, a következő felvétel készítői alaposan megmutatják a hibákat. Az ordas, hatalmas hibákat, amelyek nagy részét a hanyagság, és a szakértelem hiánya szülte. 
Nem tudjuk, mennyire általános a jelenség, sokan kínai koppintásra tippelnek, de a jelek azt mutatják, ezt a példányt Oroszországban szerelték össze. Annyi biztos, hogy a felvételen látható UAZ 2206-os, személyszállításra átalakított verzió valamilyen okból egy trágyahalom, kínai alkatrészekkel, hajmeresztő sufnimegoldásokkal, köpedelem hegesztéssel, és nevetséges alvázvédelemmel.